Tavuklu Sebzeli Ağzı Yamuk

Malzemeler

  • ½ Paket Yaşamsal Organik Ağzı Yamuk Makarna
  • ½ Patlıcan
  • 5 İri Mantar
  • ½ Kabak
  • 1 Orta Boy Soğan
  • 2-3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 1 Çay Kaşığı Tuz
  • ½ Çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Adet Tavuk Göğsü
  • Seyreltmek İçin Sıcak Su
  • 1 Paket Krema

Nasıl Yapılır?

  • Zeytinyağı ve tereyağını tavaya alın. Soğan ve sarımsakları soteleyin. Tavuk göğsünü, tuzu ve karabiberi ekleyin. Patlıcan, mantar ve kabağı da ilave ettikten sonra kremanın tamamını üzerine ekleyin. Parmesan peyniri rendesini de ekledikten sonra seyreltmek için göz kararı sıcak su ekleyerek haşladığımız makarna ile sosu karıştırın. Daha güzel bir görüntü oluşturmak için servis tabağına aldıktan sonra üzerine maydanoz serpin.

Servisi İçin

  • Tabağın kenarına kedi nanesi, ortasına biberiye ağacı yerleştirerek yemeğinizin albenisini artırabilirsiniz.