Cannelloni Dolması

Malzemeler

  • ½ Paket Yaşamsal Organik Cannelloni Makarna
  • ½ Adet Orta Boy Havuç
  • ½ Adet Kabak
  • 2 Diş Sarımsak
  • ½ Adet Patlıcan
  • Bir Tutam Limon Kekiği
  • 4 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Adet Orta Boy Soğan
  • 1 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
  • Salçayı Açmak İçin Yeteri Kadar Sıcak Su
  • 1 Çay Kaşığı Tuz
  • ½ Çay Kaşığı Karabiber
  • 3 Yemek Kaşığı Domates Sosu

 

İç Harcı için

  • 2 Kutu Küçük Boy Labne Peyniri
  • Bir Miktar Süzme Peynir
  • Bir Miktar Taze Biberiye
  • Bir Miktar Dereotu

Nasıl Yapılır?

  • Soğanları zeytinyağında soteleyerek üzerine tereyağını ve sarımsakları ekleyin.
  • Domates salçası, sıcak su, tuz, karabiber, kabak, patlıcan ve havucu ekleyip soteleyin.
  • Daha sonra domates sosunu üzerine ilave edin.
  • Cannelloni makarnayı sıcak suda al dente pişecek kadar haşlayın.
  • Doldurmak için hafif yumuşamaya bırakın.
  • İç harcı malzemelerimizi krema torbasına doldurun. Doldurduktan sonra harcın yarısı kadar sıcak suda kontrollü şekilde haşlayın. Her tarafının eşit şekilde pişmesine dikkat edin. Harcı yavaş bir şekilde cannellonilerin içine doldurun.
  • Ayrı bir kapta sotelediğiniz sebzeleri, cannelloni makarnanın üzerine ilave edin.